| Salė | |
|
+9Harry Styles Zayn malik Miley Cyrus Barbara Palvin Clara Alonso Francisco Lachowski Niall Horan Cheryl Cole Nina Dobrev 13 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Cheryl Cole * Pačios didžiausios svajonės yra turėti vaikų ir tuoktis,turbūt tuoj jos išsipildys.. ♥
Post'ai : 886 Hugai : 44 Atvykau : 2012-08-24 Amžius : 38 Gyvenu : Ten kur čiolės yra :D*** Meilės : Niall :*****
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 7:11 pm | |
| - gal einam pas mane? Aš miego nereal noriu.. - nuliūdusi pasakė. | |
|
| |
Niall Horan All I need is food and love <33
Post'ai : 401 Hugai : 53 Atvykau : 2012-08-30 Gyvenu : Fuckin Narnia.... Meilės : Cheryl ♥
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 7:13 pm | |
| -Gerai,bet tu vesi,nes aš nežinau kur,- nusišypso. | |
|
| |
Barbara Palvin Danguje - klimatas geresnis, bet pragare - pažįstamų daugiau!
Post'ai : 787 Hugai : 12 Atvykau : 2012-08-22 Gyvenu : under the sun Meilės : Zayn ;*** <3
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 7:27 pm | |
| Pamatė,kad čia visi skirstosi,bet ta va niekur neis,nes nori nusigerti. Tai nuėjo prie to stalo ir pasiėmė degtinės. nuėjo prie sofos ir gėrė. | |
|
| |
Clara Alonso believe.dream.love.
Post'ai : 69 Hugai : 0 Atvykau : 2012-08-30 Gyvenu : gyvenimą Credit : maniškis
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 7:59 pm | |
| Būdama vis dar foreva aloūn prastebėjo visus tą laiką, išgėrus savo viskš ir nusprendus, kad jau pakankamai girta padeda stiklinę į šalį, bet galiausiai neatsilaikius, o tiksliau nusprendus nusilakt dar prisipila. | |
|
| |
Cheryl Cole * Pačios didžiausios svajonės yra turėti vaikų ir tuoktis,turbūt tuoj jos išsipildys.. ♥
Post'ai : 886 Hugai : 44 Atvykau : 2012-08-24 Amžius : 38 Gyvenu : Ten kur čiolės yra :D*** Meilės : Niall :*****
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 8:10 pm | |
| -okelė,ejme,- paima nial už rankos ir tempiasi link išėjimo. | |
|
| |
Niall Horan All I need is food and love <33
Post'ai : 401 Hugai : 53 Atvykau : 2012-08-30 Gyvenu : Fuckin Narnia.... Meilės : Cheryl ♥
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 8:11 pm | |
| | |
|
| |
Harry Styles Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn
Post'ai : 880 Hugai : 30 Atvykau : 2012-08-18 Amžius : 30 Gyvenu : Po tavo lova. Credit : milka. & tumblr Meilės : Leighton :**
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 9:46 am | |
| - Leighton Meester rašo:
- Harry Styles rašo:
- Leighton Meester rašo:
- -Na jei pradėjai tai užbaik.-šypteli.
-Nemanau, kad dabar tinkamas metas ir vieta.-šypteli.-Nori pašokt? -Man tinkamas metas ir tinkama vieta.-linkteli ir laukia jo atsakymo. -Gal.-nusijuokia -Geriau kitąsyk.-nusišypso.-Tau paimt išgert?-pasuka link gėrimų stalo. | |
|
| |
Leighton Meester Taip, aš padariau klaidų... - bet gyvenimas neateina su instrukcija.
Post'ai : 294 Hugai : 10 Atvykau : 2012-08-22 Gyvenu : Tokia maža labai šalis, ji vadinasi NARNIJA!!! Meilės : Gražus katūkas, vardu Harriūkas ;******
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 11:19 am | |
| -Nu ne, aš noriu, kad tu man dabar pasakytum.-linkteli ir nusišypso. -Oke, paimk.-linkteli ir pažiūri į jį. | |
|
| |
Harry Styles Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn
Post'ai : 880 Hugai : 30 Atvykau : 2012-08-18 Amžius : 30 Gyvenu : Po tavo lova. Credit : milka. & tumblr Meilės : Leighton :**
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 11:27 am | |
| Nuvaro prie stalo su gėrimais ir paima du Jack'us, vis galvodamas ką pasakyt Leight. -Štai.-grįžęs paduoda jai butelį. | |
|
| |
Leighton Meester Taip, aš padariau klaidų... - bet gyvenimas neateina su instrukcija.
Post'ai : 294 Hugai : 10 Atvykau : 2012-08-22 Gyvenu : Tokia maža labai šalis, ji vadinasi NARNIJA!!! Meilės : Gražus katūkas, vardu Harriūkas ;******
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 11:32 am | |
| Paima butelį. -Ačiū.-šypteli. -Na tai dabar man pasakyk ką ten norėjai.-šypteli. | |
|
| |
Barbara Palvin Danguje - klimatas geresnis, bet pragare - pažįstamų daugiau!
Post'ai : 787 Hugai : 12 Atvykau : 2012-08-22 Gyvenu : under the sun Meilės : Zayn ;*** <3
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 12:07 pm | |
| Žiūri,barbe kad čia nieko beveik nebėra tai išeina ji iš čia. | |
|
| |
Miley Cyrus
Post'ai : 347 Hugai : 3 Atvykau : 2012-08-23 Gyvenu : underthesun Meilės : Douglas ;*********
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 12:45 pm | |
| pipiec ir vėl ana viską pramiegojo, nieko nebesusigaudo kas čia vyksta, Ninos jau nė velnio nebemato, pati nueis į kokį pakampį ir paverks suknelės gabalą atsiplėšus, mat už nosinaitę pabus. | |
|
| |
Douglas Booth
Post'ai : 44 Hugai : -2 Atvykau : 2012-08-31 Amžius : 32 Gyvenu : lauke, sušalęs Meilės : Miley, FOREVER ;**********
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 1:55 pm | |
| Atsistoja už Mailės nugarikės ir laukia kol sms`ą ta perskaitys | |
|
| |
Miley Cyrus
Post'ai : 347 Hugai : 3 Atvykau : 2012-08-23 Gyvenu : underthesun Meilės : Douglas ;*********
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 1:58 pm | |
| taip stovėjo jau žvalgydamasi ir žiūrėdama kas čia tipo vyksta, o telefonui supypsėjus tik plačiai nusišypso, nekantravo perskaityt žinutę, o perskaičius tik papūtė akis ir greit apsisukus vapšė ten išsišiepė iki lubų, jau galvojo vėl žandai plyš, turbūt tik Dobrė ir šitas moka ją taip prašiepint, nu nebent dar tas molis jos brolis sugeba irgi. čiut telefono neišmetė pro langą ir nepuolė į glėbį anam, bet kadangi buvo pilno proto, tai tik apkabino. | |
|
| |
Douglas Booth
Post'ai : 44 Hugai : -2 Atvykau : 2012-08-31 Amžius : 32 Gyvenu : lauke, sušalęs Meilės : Miley, FOREVER ;**********
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 2:02 pm | |
| Nesismulkino jaunuolis ir prirėmė merginą prie sienos kurią aistringai pabučiavo,-Oooo mano deive,-užgiedavo ir apkabinęs ją dar kartą pabučiavo,-Tu nuostabi,-atsitraukęs tiek, kad liestusi jaunuolių nosių galiukai sušnabždėjo ir pasižiūrėjęs į jos akis tiesiog malonėjosi akimirka su ja ir tuomet atsitraukęs apsižvalgė,-Tai čia tas PARTY?-kilstelėjo antakiuką, ale matė, kad nelabai vykęs | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 3:47 pm | |
| - Leighton Meester rašo:
- Paima butelį. -Ačiū.-šypteli. -Na tai dabar man pasakyk ką ten norėjai.-šypteli.
-Na žinai, tu man kažkada seniai patikai. Na iš tiesų tai patinki ir dabar, tik dar labiau.-pasako kiek drebančiu balsu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 4:13 pm | |
| Nusijuokia. -Baik juokaut Harry. Man tokie žaidimai nepatinka.-linkteli ir atsiduso. -O tai ką tu man pasakei ką tipo senai jautei, aš tą tau jau senai jaučiu.-taip pat drebančiu balsu pasako, | |
|
| |
Cher Lloyd
Post'ai : 35 Hugai : 0 Atvykau : 2012-08-26
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 4:30 pm | |
| Atvara ana taip kietai cia ir susunka,-Ale LABA CHEBRA!-nusijuokia ir iskelusi rankas stovi su sypsena veide | |
|
| |
Francisco Lachowski
Post'ai : 83 Hugai : 0 Atvykau : 2012-08-30
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 4:32 pm | |
| nu jooo užsitransavęs kaip reikalas buvo žmogelis. | |
|
| |
Cher Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 4:36 pm | |
| Stovi ana taip fainiai ir taip isleto jos sypsiuks dingsta | |
|
| |
Nina Dobrev If you don`t understand my silence, you will never understand my words!
Post'ai : 678 Hugai : 36 Atvykau : 2012-08-18 Amžius : 35 Gyvenu : gyvenimą Meilės : Somerhalderis ;***
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 4:39 pm | |
| atbėga čia ir karoč ten valosi ašaras mergina ir prisirėmusi prie sienostiesiog lėtai nusmunka žemyn ir galvoja apie Barbe ir kaip jai turi būti skaudu, bei apie sumišusį Zayną.. | |
|
| |
Francisco Lachowski
Post'ai : 83 Hugai : 0 Atvykau : 2012-08-30
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 4:40 pm | |
| -tai liaudis ką veikiat? nusijuokia. | |
|
| |
Cher Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 4:51 pm | |
| Ana, taip stovi fainai ir pamato beveik verkiancia mergina, tad nukablina iki jos ir atsitupusi sako,-Ei viskas gerai,-apsikkabina ja ir atsiseda salia | |
|
| |
Nina Dobrev If you don`t understand my silence, you will never understand my words!
Post'ai : 678 Hugai : 36 Atvykau : 2012-08-18 Amžius : 35 Gyvenu : gyvenimą Meilės : Somerhalderis ;***
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 4:54 pm | |
| Ta kilst antakiuka, žiū Cher Lloyd,-Ne dėl savęs čia kaip mažas vaikas bliaunu,-papurtė galvą,-Gaila savo geriausios draugės... Ne, ne tos kuri bučiuojasi antai su Douglu Booth,-parodė pirštu,-Bet tos kuri sode, pasimetusi meilėje,-išsitraukė servetėlę ir nusivalė ašaras | |
|
| |
Miley Cyrus
| Temos pavadinimas: Re: Salė Št. 09 01, 2012 5:01 pm | |
| - Douglas Booth rašo:
- Nesismulkino jaunuolis ir prirėmė merginą prie sienos kurią aistringai pabučiavo,-Oooo mano deive,-užgiedavo ir apkabinęs ją dar kartą pabučiavo,-Tu nuostabi,-atsitraukęs tiek, kad liestusi jaunuolių nosių galiukai sušnabždėjo ir pasižiūrėjęs į jos akis tiesiog malonėjosi akimirka su ja ir tuomet atsitraukęs apsižvalgė,-Tai čia tas PARTY?-kilstelėjo antakiuką, ale matė, kad nelabai vykęs
visai nesistebėjo vaikino tokio grubumu, tiesiog įsisiurbė į lūpas ir mėgavosi dar tol kol galėjo, nes būna dar ir taip, kad susišviečia ir patampa labai nemielas. - oo mano dieeve. - atsakė tuo pačiu, mergaitė iš vis jau ten lydėsi kaip sūris mikrobangų krosnelėje ir tik dvėsė iš karščio užklupusio, kai anas šalia atsirado. - tėėp, čia partis ale. žinau, žinau, kad biški nelabai vykęs, bet pofik. - gūžžtelėjo apsižvalgydama. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Salė | |
| |
|
| |
| Salė | |
|