| Salė | |
|
+9Harry Styles Zayn malik Miley Cyrus Barbara Palvin Clara Alonso Francisco Lachowski Niall Horan Cheryl Cole Nina Dobrev 13 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Miley Cyrus
Post'ai : 347 Hugai : 3 Atvykau : 2012-08-23 Gyvenu : underthesun Meilės : Douglas ;*********
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 5:36 am | |
| Atsliūkina čia Miley tokia užsimiegojus, turbūt ta kava greičiau ne ją prabudino, o kaip tik čiūčialiūlia pasiuntė daryt. Įėjus į salę tik apsižvalgė. - Nūū ir namas kiek žmonių. Gal paaiškinsit kas čia vyksta? - trinasi akis, kai vaiks atsikėlęs iš po miegų, ieško akimis Ninos, juk šitos jau pasiilgo laabai. | |
|
| |
Nina Dobrev If you don`t understand my silence, you will never understand my words!
Post'ai : 678 Hugai : 36 Atvykau : 2012-08-18 Amžius : 35 Gyvenu : gyvenimą Meilės : Somerhalderis ;***
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 10:53 am | |
| Karoč, kai Nina pamato Mailą iš kart bliaut pradeda ir visu greičiu kiek įmanoma ant kablų nubėga pas ją į glėbį,-GELBĖK MŪSŲ PLOTĄ,-suaimanuoja ir toliau verkia,-Niekas neturi ką veikt, blemba...-suspaudžia ją dar stipriau,-Žinau, kad tu jį tikrai išgelbėsi,-palinksi ir dar kartą subaubia verkdama | |
|
| |
Niall Horan All I need is food and love <33
Post'ai : 401 Hugai : 53 Atvykau : 2012-08-30 Gyvenu : Fuckin Narnia.... Meilės : Cheryl ♥
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 11:03 am | |
| -na tai tada eime pas tave,-nusišypsojo ir atsakė jai vos girdimu balsų. | |
|
| |
Miley Cyrus
Post'ai : 347 Hugai : 3 Atvykau : 2012-08-23 Gyvenu : underthesun Meilės : Douglas ;*********
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 11:08 am | |
| Čiūt atbūlomis nepargriūna kai ana jai į glėbį atlekia tokiu super duper greitumu, o dar kai bliaut pradeda, tai iš vis pati vos neapsižpliumbia. - oh wait, čia jau partis vyksta? omg, tai kaip aš čia atėjau per vėėlai. - apsižvalgė, vos ne vėjai siaučia. - oomg, ir ką man dabar daryt. čiūju einu kiekvieną iš eilės prievartaut. - atsiduso. | |
|
| |
Zayn malik Misija: Padaryti mergina....Laiminga...
Post'ai : 524 Hugai : 12 Atvykau : 2012-08-27 Gyvenu : under the sun Meilės : Barbaraa:*** <3
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 1:20 pm | |
| Ateina cia ir dairosi pazystamu veidu, nueina ir atsiremia i siena | |
|
| |
Clara Alonso believe.dream.love.
Post'ai : 69 Hugai : 0 Atvykau : 2012-08-30 Gyvenu : gyvenimą Credit : maniškis
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 1:23 pm | |
| Vėl prisipildo savo taurę ir toliau kaip foreva aloūn geria. | |
|
| |
Barbara Palvin Danguje - klimatas geresnis, bet pragare - pažįstamų daugiau!
Post'ai : 787 Hugai : 12 Atvykau : 2012-08-22 Gyvenu : under the sun Meilės : Zayn ;*** <3
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 1:46 pm | |
| Toliau ten ji sėdi ant sofkutės ir geria. | |
|
| |
Harry Styles Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn
Post'ai : 880 Hugai : 30 Atvykau : 2012-08-18 Amžius : 30 Gyvenu : Po tavo lova. Credit : milka. & tumblr Meilės : Leighton :**
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 2:41 pm | |
| Išgirdęs iš kur sklinda muzika, atvaro čia. -Hėllouu bitches!-perėkia net muziką. | |
|
| |
Harry Styles Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn
Post'ai : 880 Hugai : 30 Atvykau : 2012-08-18 Amžius : 30 Gyvenu : Po tavo lova. Credit : milka. & tumblr Meilės : Leighton :**
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:03 pm | |
| Ai nu krč, niekas ten į jį dėmesio nekreipia, sėdi ten visi, geria ar dar ką daro. -Jūs čia taip tūsinat?-O.o išmeta tokį smailą. | |
|
| |
Nina Dobrev If you don`t understand my silence, you will never understand my words!
Post'ai : 678 Hugai : 36 Atvykau : 2012-08-18 Amžius : 35 Gyvenu : gyvenimą Meilės : Somerhalderis ;***
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:06 pm | |
| Ta pamato Harri ir iš kart šypsena veide Ninačkai, tad pribėgusi prie jo stipriai apkabina,-Karočia, net nebandai klaust ko bliaunu, ale iš kart prie reikalo! MANO VAKARĖLIS ŽLUNGA, MAN NESVEIKAI GĖDA, NESENIAI ATSIKĖLĖ MILEY, TAD MANAU ABU ŠITĄ REIKALĄ SUTVARKYSIT,- išpyškina viska labai staigiai, mat nesveikai susijaudinusi ji čia,-Ir... Atsiskaitysim vėliau,-taip šelmiškai mirkteli, nors akys tai tušu nubėgusios | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:08 pm | |
| Tas tik linksi galvą ir bando susivokt ką ji čia sako. -Eik, nusiprausk, susitvarkyk. O mes viską sutvarkysim.-išsišiepia išgirdęs paskutinius jos žodžius. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:09 pm | |
| -Myliu tave Harri,-tokia apsidžiaugia, kad išgelbės tą jos vakarėlį ir apkabina. Pati nuvaro į miegamajį | |
|
| |
Leighton Meester Taip, aš padariau klaidų... - bet gyvenimas neateina su instrukcija.
Post'ai : 294 Hugai : 10 Atvykau : 2012-08-22 Gyvenu : Tokia maža labai šalis, ji vadinasi NARNIJA!!! Meilės : Gražus katūkas, vardu Harriūkas ;******
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:10 pm | |
| Ateina vedama muzikos. Biškutį nekaip jautėsi čia tai nuvarė prie kažkokios kėdės ir atsisėdo, dairėsi čia. | |
|
| |
Leighton Meester Taip, aš padariau klaidų... - bet gyvenimas neateina su instrukcija.
Post'ai : 294 Hugai : 10 Atvykau : 2012-08-22 Gyvenu : Tokia maža labai šalis, ji vadinasi NARNIJA!!! Meilės : Gražus katūkas, vardu Harriūkas ;******
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:14 pm | |
| -Tai čia party?-pasižiūri į kelis žmogeliukus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:17 pm | |
| Išgirdusi L žodžius priena prie jos -Jap,-atsidūsta,-Daug laiko praėjo nuo mano "party" darymo,-pavarto akis,-Anksčiau visi nebuvo surudiję prie kėdžių, jiems terūpėjo ši minutė,-dar kartelį atsidususi atsisėda,-turbūt jausiu gėda visą savo gyvenima,-nusijuokia | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:18 pm | |
| -Eii Nina, baik.-linkteli.-Gi atgaivinsim tuoj tuos visus žmogeliukus.-nusišypso. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:21 pm | |
| -Na... Nelabai, manau,-pakilnoja petukus ir užsiverčia šampano butelį,-Net nežinau,-Staiga Nina prisiminė,-Tiesa...-nutęsia,-Aš užsakiau visokių gėralųųų, už tris šimtus Eurų. Turbūt juos jau atvežė ir padėjo prie durų,-atsidūsta,-Niekas net nežino, kad užsakiau,-prunkšteli | |
|
| |
Rita Ora
Post'ai : 18 Hugai : 0 Atvykau : 2012-08-30
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:22 pm | |
| ateina čia su šiokia tokia šypsenėle veide, bet kai pagaliau čia atsirado nužvelgia veidus - vėliau susipažins, šypseną veide pakeitė nepatenkinta veido išraiška. karočė, muzika groja, o jie čia miršta. pamatė kažką stovinčią prie gėrimų stalo, tai nieko nelaukus prisstatė ten, paisėmė stiklinę, įsipylė Daniels'o ir pasisuko į merginą, bet ta kažkokia ir pridvėsus. klubus į muzikos ritmą ji kraipo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:24 pm | |
| -Nesiparink nu.-atsistojusi nuo kėdės prieina prie jos. -Gi galiu aš sakau tau padėt atgaivinti party.-šypteli. -Vat dar sėdi štai žmonių kurie irgi padės mum.-šypsosi. | |
|
| |
Post'ai : 787 Hugai : 12 Atvykau : 2012-08-22 Gyvenu : under the sun Meilės : Zayn ;*** <3
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:24 pm | |
| Atsistojo ji nuo tos sofkutės ir eina gerdama kol neužmatė Leighton. -Saulee,tu čia?-priėjus prie L. stipriai aphugina ją ir myluoja dar glėbyje. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:25 pm | |
| Nužiūri Nina Ritos veidą, ale ji labai ją mėgo, tačiau visiškai neturėjo nuotaikos dabar. Pamačiusi, kad pati Rita jau nusivylė vakarėliu vos įėjusi, Nina dar labiau prarado viltį. Tuo met išgirdus L. tik šypteli, nors nelabai tiki tuo. Nina nužiūrėjo tik abi merginas, kurios lyg šimtą metų nesimatė t.y Barbę ir Leighton | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:26 pm | |
| Išgirdusi Barbaros balsą iš kart išsišiepia. -Sauleee!-sušaukia ir taip pat stipriai ją aphugina ir myluoja glėbyje. | |
|
| |
Rita Ora
Post'ai : 18 Hugai : 0 Atvykau : 2012-08-30
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:26 pm | |
| prieina prie vienos iš dūsaujančių, i mean, Ninos ir nusišypso, - nedūsauk, - atsisėdusi šalimais ištarė ir tuomet, atkišo laisvą leteną, - Rita. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:27 pm | |
| -Jeetau kaip aš tavęs pasiilgau,-toliau ją ten myluoją,bet kadangi norėjo atsigert džekučio tai atsitraukė nuo jos ir užsivertė butelį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Salė Pen. 08 31, 2012 3:28 pm | |
| -Aš irgi.-šypteli ir atsitraukia nuo jos. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Salė | |
| |
|
| |
| Salė | |
|